Viktig information om RankingPadel

Den slutliga fördelningen av banor och spelare kommer att ske på torsdagen och publiceras i Facebook-gruppen. Sammanlagt 20 spelare har anmält sig. 

Var på plats senast kl. 16.50. Jag kommer att finnas vid ingången, meddela mig att du har kommit. En spelare från varje bana kommer att få bollar (Head ProS), matchschema och en penna. 

Våra villkor för deltagande och för behandling av personuppgifter finns på https://brapadel.se/pages/gdpr

Vi försöker alltid ha 1-2 spelare på väntelistan. 

Vi startar med uppvärmning på respektive bana som det spelas på.  

Minst tre set spelas på varje bana men vi slutar dock kl. 19.00. Du byter partner efter varje set men du stannar på samma bana. Ni räknar poäng som vanligt. Det lottas om rätten att serva

Vilka som spelar tillsammans och i vilken ordning matcherna spelas framgår av matchschemat. 

Efter varje set antecknas resultatet så att man inte glömmer, det vill säga ett resultat mellan 6-0 og 7-6 och därefter byter ni spelpartner.  När matchen är klar lämnar spelaren som står överst på matchblanketten den, ifylld, i retur till mig.  

När du har spelat tre set och alla har spelat ett set med och mot alla på banan kan du spela ytterligare set. 4 set spelas i lag baserat på vilken match som var jämnast. 7-5 är till exempel jämnare än 6-4. Om flera set var lika jämna (t.ex. 2 set med resultatet 6-4 och 6-4) används den första matchen med det jämnaste resultatet.  Om det finns tid för ett femte set spelas de i lag som var näst jämnast av de tre första seten. Om det finns tid för ett sjätte set spelas det i de lag som bara har spelats en gång. Endast set som avslutas före kl. 19.00 kommer att räknas.

Efter Ranking Padel bjuder vi på en kall (och välförtjänt) Carlberg Nordic Ale (alkoholfri) för dem som har lite tid över efter att vi har spelat.

Ranking Score
Alla nya spelare börjar med en score på 500 poäng. Efter varje omgång med Ranking Padel kommer det att finnas en uppdaterad lista och där din nya poäng/ranking visas.

Väldigt förenklat får eller förlorar man poäng mot bakgrund av matchernas resultat:

  • 7-6 ger 5 poäng till var och en av vinnarna och ta 5 poäng från förlorarna
  • 7-5 ger 10 poäng,
  • 6-4 ger 15 poäng
  • 6-3 ger 20 poäng
  • 6-2 ger 25 poäng
  • 6-1 ger 30 poäng
  • 6-0 ger 35 poäng

Här kan du läsa mer om hur många poäng du vinner eller förlorar baserat på resultaten på banan: https://brapadel.se/pages/information-om-ranking-padel

Adress
LIWA Padel
Starrvägen 14
232 61 Arlöv - (Bernstorp)

Parkering
Gratis vid hallen.  Det är förbjudet att parkera på vägen.

Omklädningsrum
Ligger på andra våningen. Tillträde via hallen vid ingången. 

Tveka inte att höra av er med eventuella frågor eller funderingar.

Välkomna! Vi ses.

Michael Stenmann
Brapadel.se
Tel. 0738283828
Info@brapadel.se