RankingPadel turnering i Malmö

Anmäl dig till RankingPadel turnering på LIWA padel

Ranking padel

  • Nivå C
  • 2 timmar
  • Varje fredag
  • Tid: 17.00 till 19.00
  • Bollar: Head pro s
  • Pris: 140:-


Du kan anmäla dig via vår Facebook-grupp - https://www.facebook.com/groups/brapadel.

Att delta i en RankingPadel turnering kan vara en otroligt givande upplevelse för padelspelare på alla nivåer. Här är bara några skäl till varför du bör överväga att delta i en:


Utmana dig själv: Att spela i en RankingPadel turnering är ett utmärkt sätt att pressa dig själv till nästa nivå. Du kommer att spela mot andra skickliga spelare som är lika motiverade som du att vinna. Den konkurrenskraftiga miljön hjälper dig att utveckla dina färdigheter och förbättra ditt spel.

Träffa andra spelare: Att spela i en turnering är ett utmärkt sätt att träffa andra padelspelare från ditt område och utanför. Du får chansen att skapa nätverk och få nya vänner som delar din passion för sporten.

Förbättra din ranking: Genom att spela i en RankingPadel turnering har du möjlighet att tjäna värdefulla rankingpoäng. Ju bättre dina resultat är, desto högre blir din ranking, vilket kan ge dig nya möjligheter att spela i turneringar och tävlingar på högre nivå.

Ha roligt: I slutändan är padel en sport, och sport ska vara roligt! Att delta i en RankingPadel turnering är ett utmärkt sätt att njuta av den sport du älskar samtidigt som du utmanar dig själv och träffar nya människor.

Så varför inte anmäla dig till en RankingPadel turnering idag? Du kommer att få chansen att förbättra ditt spel, få nya vänner och ha kul under tiden!

Läs mer om RankingPadel och hur du vinner och förlorar poäng.