Padeltips

Det finns en hel uppsjö av olika sorters padelracketar och som nybörjare är det inte lätt att veta vilken man bör köpa. Därför har vi skapat denna guide som förklarar vad skillnaderna är mellan de olika varianterna samt en topp 3 lista på våra mest rekommenderade padelracket.
När det kommer till att ha roligt på padelbanan så är det viktigt att alla följer samma regler och som tur är så har vi regelverket från svenska padelförbundet att följa. Vi kommer att börja med att gå igenom de vanligaste reglerna och sen gå in lite mer i detalj.
Det finns en del olika skillnader när det kommer till det bollarna och det är trycket och vikten i bollarna, storleken och studsen. Vi kommer att gå igenom varje del så att ni får en bättre uppfattning.
Nytt år betyder nya padelracket att spela padel med. Det görs ständigt nya innovationer när det gäller padelracket vilket gör att de blir allt bättre för varje år som går. Om du är sugen på att köpa ett nytt padelracket så kan det därför vara en bra idé att kika in nya padelracket från i år.
Lateral epikondylit, eller tennisarmbåge och padelarmbåge som det ofta kallas, kan vara ordentligt smärtsamt. I denna artikel kommer vi att gå igenom dels vad padelarmbåge är, och hur du kan förhindra det. Men även när det är dags att söka vård och hur.....
Att spela padel är både roligt, socialt och utmärkt motion. Men att behöva bära sitt racket, en vattenflaska, ett par overgrips och andra saker samtidigt kan bli riktigt klurigt. Lös detta problemet med en snygg och smidig padelväska från oss på Brapadel.
Hur ska man välja padelracket? Många som provar på padel funderar över hur väljer rätt padelracket. I denna artikel går vi igenom allt du behöver veta för att välja ditt padelracket.
Precis som med det mesta så får man vad man betalar för även när det gäller padelracket. Billigare modeller har generellt sett en mindre chans att ha en lång livslängd än mer kostsamma modeller som tillverkas av högkvalitativa material.