Returpolicy

Leveranser och returer

Vi erbjuder följande leveransmetoder:

  • DHL (Leverans 1-3 dagar) 
    Fri frakt på köp över 395:- för leveranser till närmsta ombud inom Sverige. (Beställningar gjorda på helgen skickas tidigast måndagen efter) spårbart.

    Köp under 395:- debiteras 49:- i frakt.

Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 1-4 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Ej uthämtade paket

Ditt paket ligger kvar 14 dagar från det att SMS-avisering skickats till dig. Efter 14 dagar skickas din order tillbaka till vårt lager. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig som kund 300 kronor för våra uppkomna kostnader för returfrakt och hanteringskostnad.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

60 dagars öppet köp (14 dagar på begagnade rackets)

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 60 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss på info@brapadel.se. Artikeln ska returneras välemballerad i orginalkartong tillsammans med eventuella etiketter kvar på varan samt i oskadat skick.

Om du som kund har hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till:

KG Bra Padel AB
HKF Logistics 1.0,
Transportvägen 8
24335 Höör

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du som kund får själv stå för fraktkostnaderna som vi fick vid utleverans samt returkostnader för att skicka tillbaka beställningen.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/