Bästa padelväskorna 2022

Bästa padelväskorna 2022

Att spela padel är både roligt, socialt och utmärkt motion. Men att behöva bära sitt racket, en vattenflaska, ett par overgrips och andra saker samtidigt kan bli riktigt klurigt. Lös detta problemet med en snygg och smidig padelväska från oss på Brapadel. Vi erbjuder ett stort antal olika modeller och prisklasser så att du enkelt ska kunna hitta din bästa padelväska hos oss.

Här kommer vi att gå igenom de bästa padelväskorna 2022 för att visa upp de bästa modellerna som finns att välja på i vårt utbud för att hjälpa dig att hitta den bästa padelväskan 2022 perfekt för dig.

Table of Contents

Nox WPT Master Series Padelväska

Denna stilrena padel bag från Nox har plats för flera olika padelracket, upp till tre stycken totalt. Du behöver inte längre släpa runt på olika padelväskor för olika padelracket. För dig som har ett par olika racket så har denna väska en potential att vara din bästa padelväska 2022. Läs gärna vår guide för de 5 bästa padelracket för män 2022.

Denna padelväska från Nox har även ett stort fack för dina padelkläder, samt ett separat skofack med ventilering för dina padelskor för att slippa dålig lukt som eventuellt finns.

Slutligen finns även ett par mindre fack för saker som mobiltelefon, nycklar, plånbok och dylikt. Nox WPT Master Series padelväska är ett innovativt alternativ för att förvara och förflytta dina padeltillbehör enkelt och smidigt.

Den totala kapaciteten är ca 55 liter och väskan kan bäras antingen som ryggsäck, eller i handen. Gällande materialet så har den ett hårt yttre lager som skyddar och absorberar stötar.

Se priset och köp Nox WPT Master Series Padelväska

RS Classic Padel Bag Small

RS Classic Padel Bag Small är en liten padelväska med två yttre fack med plats för två racket, ett i vardera fack. Det finns även ett mittfack som rymmer all övrig utrustning och eventuellt ombyte.

Det finns även ett separat skofack som är ventilerande. Utöver detta så finns även ett par små yttre fack som gör att du får plats med alla dina extra föremål.

RS Classic Padel Bag Small är en mindre variant av RS Classic Padel Bag och den mindre utformningen gör det enkelt att smidigt förvara och transportera racket och tillbehör.

Väskan har en diskret och enkel design som passar de allra flesta olika typer av padelspelare.

Se priset och köp RS Classic Padel Bag Small

Sioux S-Bag Ryggsäck

För dig som inte behöver plats för flera racket och som helt enkelt vill ha en billig padelväska som ändå har hög kvalitet, finns Sioux S-Bag.

Denna väska har plats för ett padelracket, samt ett stort fack för dina padelkläder. Det finns även ett ytterfack med plats för nycklar, mobil och annan utrustning.

Det är enkel design till bästa pris för dig som helt enkelt behöver få plats med ett racket och ett ombyte.

Det behövs inte så mycket mer för den bästa padelväskan än att den har plats för racket, och är snygg. Sioux S-Bags stora fack gör det enkelt att få plats med din utrustning på ett smidigt sätt.

Se Priset och Köp Sioux S-Bag Ryggsäck

Adidas Racketbag Multigame 2.0

Racketbag Multigame 2.0 från Adidas är en vattentät padelväska med läderdetaljer för ett exklusivt utseende, utmärkt för dig som gärna har en snygg padel bag.

Ett stort centralt fack samt två stora fack på vardera sida gör det enkelt att få plats med upp till tre olika padelracket samtidigt.

Dessutom finns ett separat skofack som är ventilerat. Få plats med all din padelutrustning och dina förvara dina padelrack i denna väska från Adidas.

Kan bäras i handen eller på ryggen beroende på vilket du föredrar.

Det finns flera yttre mindre fack som gör det enkelt att förvara mindre saker som nycklar, mobil och diverse padelutrustning som overgrips.

Genom att förvara alla utrustning i en och samma väska så gör du det enkelt för dig själv när det är dags att spela padel.

Är du ute efter en riktig padelväska som möter alla krav så är Racketbag Multigame 2.0 en av de bästa padelväskorna.

Se priset och köp Adidas Racketbag Multigame 2.0

Babolat RH Team Padel Bag

Denna padel bag från Babolat erbjuder gott om plats med sin rymliga utformning. Ett stort centralt fack samt två stora fack på vardera sida tillåter förvaring av upp till tre padelracket, eller padelrack, skor och ombyte.

RH Team Padel bag från Babolat erbjuder även ett yttre separat fack på vardera sida med gott om plats för bollar, overgrips och dylikt. Gör det enkelt att bära din padelutrustning med denna väska från Babolat där all din padelutrustningt får plats.

De bästa padelväskorna är de som uppfyller alla dina behov och gör ditt liv enklare. Denna väska från Babolat är just en sån padelväska som dessutom ser riktigt snygg ut.

Vad mer kan man egentligen begära än bästa möjliga förutsättning att få plats med olika typer av padelutrustning eller ett förvara ett flertal padelrack. Kom ihåg att du inte nödvändigtvis behöver ha ett racket från Babolat för att kunna använda väskan.

När det gäller att hitta din bästa padelväska 2022 så finns det gott om alternativ, men Babolat RH Team Padel Bag är helt klart en av de hetaste. Du kan bära väskan i handen eller på ryggen som en ryggsäck.

Se priset och köp Babolat RH Team Padel Bag

Head Alpha Sanyo Monster Combi 2022

Vad som utgör just din bästa padelväska beror på dina behov och förväntningar. Head Alpha Sanyo Monster Combi 2022 är dock ett rymligt och exklusivt alternativ som passar utmärkt både till träning och till match.

Få plats med upp till tre padelrack och övrig padelutrustning enkelt och smidigt i denna padelväska från Head. Dessutom finns två yttre fack med plats för övrig utrustning eller saker som nycklas och mobil.

Ett separat skofack ser till att eventuell smuts från skorna inte smutsar ner andra föremål eller padelrack. Om du inte vet vilket racket du bör välja så kan du läsa vår guide på hur du väljer ett padelracket.

Denna väska från Head kan bäras över axeln eller som en ryggsäck beroende på egen preferens. Det är värt att nämna att väskan även är riktigt snygg med en exklusiv utformning för dig som ska kunna gå med väskan på stan.

Detta är ingen billig padelväska, men kvaliteten och de förstärkta facken gör den väl värd sitt pris.

Om du behöver en riktig padelväska för din utrustning som även ser riktigt snygg ut, kolla in denna väska från Head. Visste du även om att denna väska rekommenderas av självaste Sanyo Guitérrez?

Se priset och köp Head Alpha Sanyo Monster Combi 2022


Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.