De 5 bästa padelracket för män 2022

De 5 bästa padelracket för män 2022

Att hitta rätt padelracket kan vara svårt, främst för att det kan vara svårt att veta vilken typ av racket som passar just dig allra bäst.

Men även på grund av att det finns så pass många olika padelrack att välja bland.

För att göra det lite enklare när du ska välja padelracket, så listar vi därför de 5 bästa padelracket för män 2022.

Läs även denna artikeln för att ta reda på hur du ska välja ditt padelracket.

BABOLAT VERON COUNTER 2022

Babolat Veron Counter 2022 - Padelracket #1

Babolat Veron Counter 2022 är ett utmärkt padelracket för nybörjare och avancerade spelare som ska köpa ett nytt racket med rund form.

På detta racket hittar du en stor sweet spot i mitten av racketen som gör att det är enkelt att kontrollera inför varje slag.

Detta racket använder sig av tre olika material. Huvudet består av en kombination av kolfiber och glasfiber som resulterar i ett snabbmanövrerat och lätt racket, som tillsammans med en kärna av EVA-gummi ger både fart och kontroll. Racketen har en ruggad yta som ger bättre grepp vid bollkontakt.

Vem passar detta racket för?

Detta är ett av de bästa padelracket för nybörjare och motionärer, men även mer avancerade spelare som ska välja racket som erbjuder mer kontroll.

Du som söker bättre kontroll eller en kombination av kraft och kontroll kommer att älska Babolat Veron Counter 2022. Som namnet antyder så är detta racket utformat för att passa allra bäst för kontringsspelare.

Köp Babolat Veron Counter 2022

RS Z-SERIES PRIME EDITION POWER 2.0

HEAD DELTA PRO 2022

RS Z-Series Prime Edition Power 2.0 är ett droppformad padelracket och är tillverkat av kolfiber. Sweet spot är placerad högt på detta racket och materialvalet ger maximal kraftöverföring för bra kontroll och fart.

För att göra användningen av racketen lite mer skonsam har man valt att lägga balansen mitt på racketen. I kärnan av detta racket från RS, finns EVA-gummi som överför energi på ett riktigt bra vis. Detta ger bra kontroll och kraft i slagen och ger mer fart när du ska träffa bollen helt enkelt.

Det är med andra ord ett bra padelracket för olika typer av spelare som är ute efter att få större effekt vid sina slag.

Det mjuka gummit som används i kärnan minskar även risken för skador då det absorberar vibrationer på ett effektivt vis.

Vem passar detta racket för?

Detta racket passar all-round spelare som är ute efter ett racket för att ta deras spel till nästa nivå och som söker kraft i slagen vid hårda slag, såsom smashar.

Köp RS Z-Series Prime Edition Power 2.0

ADIDAS METALBONE CTRL 3.1 2022

ADIDAS METALBONE CTRL 3.1 2022

Adidas Metalbone Ctrl 3.1 2022 är ett padelracket med en stor träffyta. Trots sin storlek så är det ett relativt lätt racket.

Det är ett runt padelracket med medelbalans, denna kombination av rund form och medelbalans ger spelaren mycket bra fart och kontroll samt stor manövrerbarhet.

När du ska välja ett racket är det bra att välja ett racket med rund form om du är ute efter mer kontroll. Detta passar därför allra bäst nya spelare eller du som vill kunna spela defensivt.

Allt utan att försumma kraftaspekten. Kort sagt, är det ett mångsidigt racket. Ytan består av aluminiserat kolfiber, medan kärnan består av ett mjukt EVA-gummi.

Vem passar detta racket för?

Detta racket passar spelare som gillar att spela en defensiv och tålmodig stil. När den väl är i handen kommer den inte att göra dig besviken när det gäller kontroll och hantering då denna typ av racket ger dig möjlighet till stor precision.

Köp Adidas Metalbone Ctrl 3.1 2022

NOX AT GENIUS ATTACK 2022

NOX AT GENIUS ATTACK 2022 - Brapadel

Nox At Genius Attack 2022 är ett padelracket i diamantform som passar allra bäst för avancerade spelare. Den har hög balans och ger bra fart på bollen för dig som gillar att spela offensivt, för en utmärkt kombination av kontroll och fart.

Ytmaterialet är ett mycket hållbart och effektivt 18K kolfibermaterial med en grov finish. Detta, i kombination med den medelmjuka HR3-gummikärnan ger bra kontroll och kraft. För olika typer av spelare som föredrar att kunna spela offensivt så är detta ett riktigt bra padelracket som ger hög fart på bollen.

Det använder sig även av AVS vibrationsdämpande teknologi, som skyddar spelhanden från starka vibrationer, och på så vis minskar risken för skador. Att Nox har tagit fram en snygg design på detta racket är bara ytterligare ett plus i kanten helt enkelt.

Vem passar detta racket för?

Detta padelrack har en hög balans och är tillverkat för dig som är en avancerad spelare med en vass, offensiv spelstil och gärna går till attack.

Köp Nox At Genius Attack 2022

HEAD DELTA PRO 2022

HEAD DELTA PRO 2022 - Brapadel produkt

Head Delta Pro 2022 är ett diamantformat padelracket med lätt överdimensionerad utformning. Den höga balansen, i kombination med den mjuka kärnan av EVA-gummi gör det lättare att få till kraftfull slag.

Head har tagit fram detta racket för dig som är en mer avancerad spelare eller som spelar ett par gånger i veckan. Det passar allra bäst för dig som gärna tycker att kraft är det allra viktigaste elementet.

Dra nytta av ytan på racketen som består av kolfiber och har en räfflad yta, för att få till en bra spinn, även på hårdare slag. Den har även den nya Auxentic-strukturen för en bättre känsla vid varje träff.

Läs även vår artikel om hur länge ett padelracket generellt håller så att du kan få lite tips på hur du bäst tar hand om ditt nya racket.

Vem passar detta racket för?

Detta typ av racket är ett bra val för avancerade spelare som har spelat padel en längre tid och som söker en balans mellan kraft och komfort. Du som går all-in på kraft i slagen kommer att älska effekten som detta racket har att erbjuda.

Köp Head Delta Pro 2022

 


Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.