Nya padelracket 2022

Nya padelracket 2022

Uppdaterad Maj 2022

Nytt år betyder nya padelracket att spela padel med. Det görs ständigt nya innovationer när det gäller padelracket vilket gör att de blir allt bättre för varje år som går.

Om du är sugen på att köpa ett nytt padelracket så kan det därför vara en bra idé att kika in nya padelracket från i år. Men att hitta padelracket som precis har kommit ut kan ibland vara lite småklurigt. Här kan du därför hitta fem olika padelracket som är bäst i test 2022.

BABOLAT VERON TECHNICAL 2022

Babolat veron techical 2022 produktbild ståendes upp i svart och röd färg

Babolat Veron Technical 2022 är ett diamantformat padelracket med hög balans som passar utmärkt för både motionärer och mer avancerade spelare. Du som spelar med en aggresiv spelstil kommer att få rejäl fart på bollen med hjälp av den höga balansen som ger mer kraft i slagen vid bra träffar.

Träffyta & material

Själva träffytan på detta racket består av kolfiber och glasfiber i en perfekt blandning. Resultatet blir en hög hastighet, men även bra absorption vilket är skonsamt för dig när du spelar. Sweetspot är dock lite mindre på detta racket än många andra liknande racket. Detta gör att du behöver ha mer kontroll över ditt racket för att få klockrena träffar.

Kärna & kvalitet

Kärnan består av EVA gummi och erbjuder gott om kraft och komfort i slagen när du spelar. Om du är ute efter ett padelracket som erbjuder både kontroll och kraft, samtidigt som det har en snygg design så behöver du inte leta längre.

Köp Babolat Veron Technical 2022 här

 Med varje nytt padelrack så rekommenderar vi en uppgradering av padelväska också för att hålla kvaliten på ditt nya racket i toppform inför spelandet. Kika gärna på vår guide om de bästa padelväskorna 2022.

BABOLAT VIPER COUNTER 2022

Köp BABOLAT VIPER COUNTER 2022

Babolat Viper Counter 2022 är ett padelracket med rund form och hög balans. Detta racket passar allra bäst för avancerade spelare eller du som spelar padel på expertnivå. Detta racket ger bra fart och kontroll och kraft i slagen på en och samma gång. Det har även en större sweetspot som är väl centrerat.

Träffyta & material

Träffytan har en räfflad textur och består av tre olika lager EVA. Detta racket har även en unik Smoke Effect där varje racket får ett speciellt mönster i olika former och därför här helt olikt alla andra racket i serien. Så om du är ute efter ett padelracket som är en på miljonen så kan detta vara rätt padelrack för just dig.

Kärna & kvalitet

Kärnan består av EVA gummi och har även byggts för att absorbera vibrationer. Detta minskar risken för skador och gör det mer förlåtande för armbågen att använda detta racket. Som namnet antyder så passar det allra bäst för dig som är en spelare på expertnivå som föredrar att kontra motståndarna.

Köp babolat-viper-counter-2022 och se priset text

Har du börjat få ont i armbågen när du spelar padel? Då bör du läsa vår artikel om hur du förhindrar padelarmbåge.

RS PADEL PRIME WOMENS EDITION 2.0 OFF WHITE

rs-padel-prime-womens-edition-2-0-off-white produktbild vit ståendes upp med guldram

Detta damracket från RS Padel är ett droppformat racket. Det passar utmärkt för allround-spel och passar allra bäst för dig som spelar padel på motionärsnivå. Det är ett lätt racket som har en medelbalans. Tack vare den lätta vikten så passar detta racket utmärkt för dig som söker ett lättare racket att spela padel med.

Träffyta & material

Träffytan består av en finkorning finish för bra grepp och olika lager av kolfiber och glasfiber vilket hjälper till att stärka allround-aspekten av detta padelrack. Ramen består till 100% av kolfiber vilket är vad som ger den låga vikten.

Kärna & kvalitet

Kärnan består av mjukt EVA gummi och hjälper till att absorbera vibrationer på ett bra sätt. Tack vare droppformen så har den en relativt hög medelbalans som ger både fart och kontroll vid slag. Även mer avancerade damspelare kan med fördel använda sig av detta stilrena racket, om ett mer lättviktigt racket önskas.

 

KöpRS PADEL PRIME WOMENS EDITION 2.0 OFF WHITE och se priset text

 Läs även vår recension för de bästa padelracketen för män 2022 genom att klicka här

HEAD DELTA PRO 2022

Köp HEAD DELTA PRO 2022 racket ståendes med svart och orange färg.

Head Delta Pro 2022 är ett diamantformat padelrack med hög balans. Det passar utmärkt för både motionärer och mer avancerade spelare. För dig som fokuserar på mer kraft i slagen över allt annat kommer att älska detta racket från Head.

Träffyta & material

Träffytan har är i kolfiber och graphene vilket ger en bra textur för bra grepp om bollen. Head har även använt sig av Head Graphene 360+ i en ny teknik som kallas för Spiralfiber. Resultatet är ett racket som är styvt och erbjuder flexibilitet samtidigt. Detta tillsammans med en stor sweetspot gör att du får ordentlig kraft i slagen när du spelar padel med detta racket från Head.

Kärna & kvalitet

Tack vare en lite hårdare kärna av EVA gummi så erbjuder detta racket från Head gott om kraft och fart på bollen vid slag. Mer offensiva motionärer och tävlingsspelare kommer att älska den nya modellen av Head Delta Pro som ger mer kraft utan mer ansträngning.

 

Köp HEAD DELTA PRO 2022 och se priset text

 Har du svårt att välja padelracket? Läs även vår guide om hur du väljer padelracket.

RS Z-SERIES PRIME EDITION CONTROL 2.0

RS Z-SERIES PRIME EDITION CONTROL 2.0 padelracket svart och vit färg ståendes

RS Z-Series Prime Edition Control 2.0 är ett droppformat racket som passar utmärkt för motionärer. Detta racket har medelbalans och passar olika typer av spelare med lätthet. För dig som ska köpa ett lätt racket så är detta en av de bästa padelracket att välja bland.

Träffyta & material

Träffytan bstår av aluminiserad kolfiber och ett 3D mönster som ger bra grepp vid bollkontakt. Detta ger mer kontroll och är riktigt bra bland annat för att få bra kontroll och lite mer fart på bollen. Ramen består av 80% kolfiber och 20% glasfiber för ett lättare racket som väger lite mindre än många andra liknande racket.

Kärna & kvalitet

Kärnan i RS Z-Series Prime Edition Control 2.0 består av EVA gummi och ger riktigt bra skjuts i slagen. Olika typer av padel spelare kommer att gynnas av detta bra padelracket från RS Padel som ger lite mer kontroll och mer fart på en och samma gång. För dig som inte spelat padel så länge eller som spelar på motionärsnivå så passar detta racket från RS Padel alldeles utmärkt.

Köp RS Z-SERIES PRIME EDITION CONTROL 2.0 och se priset text

 


Lämna en kommentar

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.